Jak na scrapbooking – díl 2 – povídavé bubliny

u-vodni-foto-2-1000x675

Po elegantních nadpisech přichází povídavé bubliny, aneb je tu 2. díl Jak na scrapbooking. Ozdobte své texty a zároveň naznačte, co kdo řekl nebo si pomyslel.

Klasická bublina

„Must have“ každého mluveného textu je klasická bublina. Všichni ji známe a nakreslit ji je hračka, tedy pokud se zrovna nešišatí na všechny strany. Vyzkoušejte si ji například v Deníku mého mazlíčka. Rovnou si k ní můžete přidat i myšlenkovou bublinu, popustit uzdu své fantazii a vymyslet, copak si asi vaše kočka myslí.

Krásné uvozovky

Vyznání lásky v knize Our Love Challenges si zaslouží speciální péči. Můžete ho třeba ozdobit krásnými uvozovkami. Nakreslit je, aby byly pěkné, vyžaduje cvik nebo užití jednoduchého fíglu. Představujte si, že píšete 9 a pak 6. Akorát jim pak namísto dotažení bříška vytvoříte malý zobáček. Hudebně nadaní zase mohou využít svou pečlivě natrénovanou notu a přidat jí ocásek.

Myšlenkové bubliny

Myšlenkové bubliny se svou obtížností podobají těm klasickým. I ony se mohou nehezky rozlézt do všemožných stran. V jejich případě pomůže přestavovat si, že kreslíte hezky nadýchaný rovnoměrný mráček. Naše je inspirována stranou 10 v knize Best Friends Forever.

Bubliny zdobí

Své texty můžete vždy dozdobit jednoduchými malůvkami.

Tak šup, teď už vám nic nebrání obublinovat své knížky.

Máte ve své knize i jiné bubliny? Pošlete nám fotky na info@mementerra.cz nebo je přidejte do skupiny fanoušků Mementerry, rádi se necháme inspirovat. V komentářích zase napište, jestli příště chcete šipky nebo rámečky na fotky ;)

img_8820-kopie-1-1576145529

Toužíte po další várce nápadů? Připravili jsme pro vás třetí díl scrapbookingového tvoření, tak mrkněte!