Vánoční nadílka od Mementerry: vyhrajte foťák od Analogue

va-noc-ni-nadi-lka-od-mementerry-zmens-ena

To tu ještě nebylo! Vždy jsme si přáli nadělit vám pod stromeček foťák a náš sen se stal skutečností díky spolupráci s Analogue. Jednomu nebo jedné z vás letos věnujeme k Vánocům fotoaparát Lomo'Instant (obdoba polaroidu). Musíte nám však ukázat, že ho opravdu chcete.

Jak nám dokážete, že by Mementerra Ježíšek měl nadělit lomo právě vám?

Pravidla soutěže

Přejeme si letos jediné – abyste si vychutnali Vánoce v klidu a pohodě se svými blízkými. A právě k tomu vás chceme motivovat ve Vánoční nadílce od Mementerry (záměrně ji nenazýváme soutěží, protože nejde o výhru, ale o účast :)) 

Sdílejte na svém Instagramu, jak si užíváte Advent, ať už to bude při pečení vánočního cukroví, výrobě ozdob, zdobení stromku, návštěvě trhů a podobné ryze „vánoční“ aktivitě.

Vyfoťte se u toho, fotku nahrajte na Instagram a do popisku přidejte #nadilkaodmementerry a @mementerra. Nejenže vás na Instagramu snadno dohledáme, pokud nezapomenete přidat hashtag a označit nás, ale nakazíte vánoční náladou také své přátele.

Fotky přidávejte na Instagram v průběhu první poloviny Adventu, tedy od 29. 11. do 13. 12. 2018.

fot-a-k-lomoinstant-1576156007

Opakování je matka moudrosti a princip Vánoční nadílky od Mementerry je tak jednoduchý, že se dá shrnout do tří kroků.

Od 29. 11. do 13. 12.:

  • Sdílejte na Instagramu fotku při ryze „vánoční“ aktivitě
  • V popisku uveďte @mementerra a #nadilkaodmementerry
  • Těšte se na Vánoce a snad také na nadílku od nás ☺️

Vítěz soutěže

Vítězem soutěže se stane ten nebo ta z vás, který/á podle nás vyfotí nejpovedenější fotku. Nemusí to být fotka jako od profesionála. Mnohem důležitější je pro nás pocit, který z fotky budeme mít. Přejeme si, abyste si tento čas užili a abyste se na Vánoce těšili. To bychom chtěli na vaší fotce vidět. Podle nás totiž nejsou o stresu a honbě za dárky nebo výhrami, ale radosti a společně strávených chvílích.

Speciální ceny

Kromě foťáku jako hlavní nadílky pro vás chystáme také 5 knížek dle vašeho přání. Může jich být víc i míň. Oceníme všechny, jejichž fotky se nám také budou líbit, ale nedostanou se na pomyslné první místo. Doufáme, že vás to bude motivovat se do Vánoční nadílky od Mementerry zapojit. Šanci má totiž skutečně každý.

A jak vlastně s foťákem pracovat? Na co se zaměřit? Kam umístit objekt na fotce? Odpovědi na tyto i další otázky naleznete v dalším díle o focení.

Adventní čas plný pohody a klidu přeje